SO Apatin | Vesti
Nazad
PREDSTAVNICE EVROPSKE INVESTICIONE BANKE I MINISTARSTVA PRIVREDE SRBIJE U POSETI APATINU

08.03.2017

PREDSTAVNICE EVROPSKE INVESTICIONE BANKE I MINISTARSTVA PRIVREDE SRBIJE U POSETI APATINU

Opštinu Apatin posetile su Lorens Abando Lurdes, predstavnica Evropske investicione banke (EIB) i Ana Mirić Ćelebić, načelnik odeljenja za planiranje investicija u infrastrukturne projekte u Ministarstvu privrede Republike Srbije.

Njih su na sastanku u plavoj sali Skupštine opštine Apatin dočekali predsednik opštine Apatin, Milan Škrbić, pomoćnik predsednika zadužen za investicije, Jevto Milojević, rukovodilac Odeljenja za privredu i finansije opštine Apatin, dr Slavoljub Štrbo i direktor Direkcije za izgradnju, Milan Pavković.

Evropska investiciona banka je finansirala izgradnju trga Nikola Tesla u Apatinu, pa su iz tog razloga predstavnici EIB-a želeli da se uvere u uspešnost realizacije samog projekta.

Evropska investiciona banka (EIB) je finansijska institucija Evropske unije. Osnovana je u Rimu 1958. godine ugovorom o osnivanju Evropske zajednice. Finansira investicione projekte koji doprinose balansiranom razvoju Unije.

Predstavnica EIB, gospođa Lurdes interesovala se o stanju u privredi naše opštine, broju zaposlenih, demografskim odlikama i karakteristikama, potencijalima, kao i projektima koji se planiraju u budućnosti.

Na sastanku je istaknuto da je nekoliko gradova iz Srbije konkurisalo kod Evropske investicione banke te da su im sredstva odobrena, i da se iz tog razloga treba slediti njihov primer i što pre zainteresovati za sličan vid finansijske pomoći.
  

...POVEZANE VESTI
Nema povezanih vesti
PRETRAGA VESTI


Tekst :

Datum :e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
Korisničko ime

Lozinka
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.


...

... INVESTIRAJTE U OPŠTINU APATIN
25°C 1007mb
24% 4m/s

... KALENDAR DOGAĐAJA


© 2014 soapatin.org - all rights reserved.